fbpx
classiera loader

Termeni si conditii

Site-ul www.publici.ro  este proprietatea SC MINOS IMPEX SRL,inregistrata in Bucuresti, cu sediul social in Str. Postavarul nr 5 , J40 /11604 /08.05.1992  CUI/CIF: RO338304 
Folosirea  site- ului  www.publici.ro se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare  a anunțurilor pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri sau servicii, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC MINOS IMPEX SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.
Termeni folositi 
Utilizator : orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul www.publici.ro
Furnizor: publici.ro – SC MINOS IMPEX SRL,inregistrata in Bucuresti, cu sediul social in Str. Postavarul nr 5 , J40 /11604 /08.05.1992  CUI/CIF: 338304 
Anunt – oferta publica lansata de un Utilizator si publicata  pe site-ul www.publici.ro   cu intentia de a vinde sau inchiria un  produs.
Moderatori: persoane care verifica anunturile inainte si dupa publicarea acestora!
SC MINOS IMPEX SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC MINOS IMPEX SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii,precum si in scopuri  de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate. Furnizarea datelor personale catre SC MINOS IMPEX SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa suport@publici.ro
SC MINOS IMPEX SRL nu va raspunde in niciun fel  pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale sau pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.publici.ro in scopul precizat in prezentul document.
1. Dreptul de autor a SC MINOS IMPEX  SRL asupra informatiilor publicate pe www.publici.ro
Intregul continut al site-ului www.publici.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, programe si alte date – este proprietatea SC MINOS IMPEX  SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) cu modificarile ulterioare si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC MINOS IMPEX  SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.publici.ro  numai in limitele mentionate in prezentul document.
SC MINOS IMPEX SRL  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare,publicare anunturi,creare cont), pe site-ul www.publici.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC MINOS IMPEX  SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Site-ul www.publici.ro este gazduit de serverele unei terte firme. SC MINOS IMPEX SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC MINOS IMPEX SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.publici.ro  SC MINOS IMPEX SRL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.publici.ro  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
2. Adaugarea unui anunt.
Utiliztorul trebuie sa creeze un cont pe www.publici.ro
Dupa crearea contului, utilizatorul dispune de 6 anunturi gratuite, dupa epuizarea anunturilor,utilizatorul poate cumpara anunturi promovate sau pachete cu anunturi promovate ce contin si anunturi gratuite accesand pagina Pachete Promovare
Un anunt poate fi creat prin completarea unui formular disponibil in contul utilizatorului .la sectiunea,  Adauga anunt. 
Utilizatorul va trebui sa completeze formularul cu date reale de contact, descrierea reala a produsului care face obiectul anuntului si pretul real al produsului.
Prin trimiterea anuntului spre publicare catre furnizor, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.
Perioada de valabilitate a unui Anunț gratuit este de 30 de zile din momentul publicării.
 3. Obligatiile Utilizatorului 
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului anuntului pe care il transmite  pentru a fi publicat pe site , astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane..
Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor  in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet. 
In afara informatiilor furnizate in anuntul publicat de catre utilizator ii este interzis sa preia orice informatii de pe www.publici.ro si a le republica total sau partial sub orice forma fara acordul scris al SC MINOS IMPEX SRL
Pe www.publici.ro este interzisa publicarea anunturilor multiple pentru acelasi produs sau serviciu. In cazul in care sunt identificate anunturi multiple privind acelasi produs sau serviciu  si apartinand aceluiasi utilizator, publici.ro isi rezerva dreptul de a sterge anunturile multiple inclusiv contul utilizatorilor care fac uz de astfel de practice.
Anunturile postate de catre utilizatori vor fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. www.publici.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site anunturi cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
SC MINOS IMPEX SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea anunturi sau comunicari electronice,
 4. Obligatiile Furnizorului
Furnizorul nu poate garanta ca site-ul www.publici.ro va fi disponibil nentrerupt sau fara erori. Furnizorul nu va raspunde pentru neafisarea anunturilor sau intreruperea afisarii acestora si nici pentru pagubele directe sau indirecte pe care utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
Furnizorul nu raspunde pentru anunturile publicate de catre utilizatori în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește produsul sau serviciul ce face obiectul unui anunț și/sau conținutul conversațiilor desfășurate prin intermediul sistemului de mesagerie de pe Site.
Furnizorul va modifica sau va sterge  anunturile care incalca termenii si conditiile site-ului in special cele care au un continut considerat jignitor sau calomnios si cele care  incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane.
Furnizorul va sterge toate anunturile sau conturile care pot fi daunatoare in orice fel pentru furnizor.
Furnizorul nu raspunde pentru continutul anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in anunturi.
Furnizorul are obligatia sa informeze autoritatile competente orice activitate ilegala!
5. Moderarea Anunturilor si a Conturilor
Moderarea anunturilor publicate pe www.publici.ro are ca scop stergerea anunturilor  care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor.
Publicarea mai multor anunturi pentru acelasi produs este interzisa! 
Nu este permisa stergerea si republicarea anunturilor cu acelasi continut! Sunt acceptate anunturi care  vand sau inchiriaza un singur produs, sunt interzise anunturile care fac referire la mai multe produse! 
Sunt interzise si nu vor fi puplicate anunturile  false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor. Sunt interzise si nu vor fi puplicate anunturi care contin preturi  neserioase  (ex….pret de 2 lei, preturi mult inferioare pietei).
 Sunt interzise si nu vor fi puplicate anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul anuntului), cu exceptia Produselor sigilate.
Sunt interzise si nu vor fi puplicate anunturile care contin:
 • Droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • Tigari si produse pe baza de tutun
 • Servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • Bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • Bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • Bunuri inexistente
 • Animale pe cale de disparitie
 • Matrimoniale, sex platit,
 • Videochat, masaj erotic 
 • Alte servicii asemanatoare
 • Oferte de locuri de munca care implica masaj erotic,
 • Sex platit sau activitati de videochat
 • Oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
 • Produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • Cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in Categoria Locuri de munca
 • Materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)
 • Muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de Autor si proprietate intelectuala
 • lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma
 • Servicii de imprumut, amanet, credite sau camata,
 • Camatarie sau alte activitati similare
 • Produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
 • Organe umane
 • Arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare,
 • Arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie
 • Arme de panoplie si arme albe
 • Baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice
 • Arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor
 • Jocuri de noroc, tranzactii virtuale
 • Servicii de deblocare iCloud
 • Bunuri ce se afla in afara tarii
 • Anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti
 • Comercializarea cainilor din rasele pit bull, boerbull, bandog si metisii lor
 Anunturile de comercializare a animalelor de companie trebuie sa respecte OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a caiinilor fara stapan, Legea 60/2004 pentru ratificarea conventiei europene pentru protectia animalelor de companie, ordonanta de urgenta 55/2002 pentru regimul de detinere a cainilor periculosi sau agresivi, precum si orice restrictii impuse de autoritatea nationala sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor sau de autoritatile locale.
Sunt interzise si nu vor fi puplicate anunturile care contin link-uri catre alte website-uri concurente.
Sunt interzise si nu vor fi puplicate anunturile in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.
Sunt interzise si nu vor fi puplicate anunturile care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
In cazul in care  Anunturile publicate pe www.publici.ro inclusiv cele platite pentru a fi promovate nu respecta termenii si conditiile acestui document,  moderatorii furnizorului vor avea dreptul:
 •  Sa modifice partial anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea anuntului  de pe publici.ro 
 •  Sa  intrerupa publicarea anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia.
In cazul refuzarii anuntului si stergerii acestuia de pe site, utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica anuntul.
In cazul in care un anunt gratuit este respins dintr-o categorie unde exista limite de anunturi gratuite stabilite de furnizor, anuntul respectiv este considerat ca fiind folosit, in contorizarea numarului de anunturi gratuite disponibile spre publicare timp de 30 de zile de la data publicarii.
In situatia in care un anunt platit pentru a fi promovat sau platit deoarece depaseseste numarul de anunturi gratuite  este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii pentru ca incalca Termenii si Conditiile site-ului ,Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele respective!
In cazul achizitionarii de pachete de anunturi promovate, respingerea unui anunt  la moderare din pachet aduce scaderea numarului de anunturi disponibile din pachet, anuntul nefolosit nu este re-adaugat la numarul de anunturi disponibile. Sumele achitate de utilizatori cu ocazia achizitionarii pachetului de anunturi promovate nu se returneaza.
Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorului la site in cazul in care utilizatorul publica in mod repetat anunturi la care au fost semnalate nereguli sau care incalca termenii si conditiile si nu remediaza problemele semnalate de catre furnizor.
6. Promovarea Anunturilor
Exista trei tipuri de promovare :

A. Pachete Promovare

Utilizatorul poate cumpara un pachet cu anunturi promovate + anunturi gratuite,valabilitatea anunturilor difera in functie de pachetul ales, utilizatorul poate folosi oricand anunturile din pachet, ele nu expira,valabilitatea lor se contorizeaza dupa puplicarea anunturilor.
Preturile sunt afisate aici
B. Promovarea unui singur anunt cu 3 Euro, optiune ce se regaseste pe pagina adauga anunt,momentan pretul nu difera in functie de categorie. In viitor ne rezervam dreptul de a modifica aceasta optiune.
C. Primul in lista 2 Euro ( Optiune ce ridica anuntul primul in lista in categoria in care este incadrat)
7. Modalitati de plata:
Preturile pentru Servicii sunt afisate pe Site inainte de momentul achizitiei lor.
Plata se poate face prin trimiterea unui SMS cu suprataxa si card online prin mobilpay 
Procedura de depunere a sesizarilor primite din partea utilizatorilor .
Utilizatorii pot sa transmita Furnizorului oricand plangeri considerate ilegale    cu privire la activitatile desfasurate de un utilizator al site-ului. Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe site.
In cazul plangerilor depuse, utilizatorul se obliga sa furnizeze toate informatile necesare pentru indentificarea acelui/lor utilizatori ce incalca termenii si conditiile site – ului.
Plangerile si sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile 
 Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea datelor cu character personal:
www.publici.ro proceseaza datele personale ale utilizatorilor  in concordanta cu Politica de confidentialitate.
Incasari si preturi
Cursul de schimb va fi stabilit de catre furnizorul de plati cu cardul, iar in cazul platii prin sms cursul de schimb este stabilit de operatorul de telefonie mobila prin care sa efectuat plata.
 Litigii:  
Orice alta problema  se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
 In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.publici.ro , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.