Vanzare casa / vila de vacanta zona Maneciu Ungureni Prahova

1 of
inapoi Inainte

Detalii

  • ID Anunt: 4543

  • Adaugat la: 25/07/2019

  • Stare: Utilizat

  • Telefon: 0763300070

  • Vizualizari: 121

  • Camere: 4 sau mai multe

  • Locuinta mobilata / utilata: Partial

  • Persoana fizica sau firma: Firma

Descriere

Saturn Imob Kronstadt va propune spre vanzare, in exclusivitate , o vila de vacanta, in zona Maneciu -Ungureni , la o distanta de 47 km de Ploiesti , 70 km de Brasov pe DN1A si la o distanta de 115 km de Bucuresti.

Vila propusa spre vanzare a fost construita in anul 2013, pe un teren de 600 mp, pe o structura de beton si zidarie de caramida soceram si beneficiaza de toate autorizatiile de construire necesare fiind intabulata in cartea funciara .

Vila are un regim de inaltime D+P+1+Pod ( demisol , parter si etaj cu pod) si are in componenta 5 dormitoare , 3 grupuri sanitare , living , bucatarie separata , spatiu depozitare , camera tehnica , pivnita si 2 terase .

La parter avem doua terase ( una in partea din fata a proprietatii si una in partea din spate , bucataria , livingul si scara interioara , doua dormitoare , o baie si camera tehnica unde se regaseste si centrala pe lemne wc-ul de servici si accesul catre pivnita , suprafata totala la parter fiind de cca 120 mp.

Scara interioara duce la etajul vilei , unde avem holul, 3 dormitoare ( un dormitor cu balcon ) si o baie , suprafata fiind de cca 100 mp.
Curtea proprietatii este amenajata cu gazon , flori , pomi fructiferi si pomisori decorativi , iar in partea din spate avem terasa , gazon si o magazie pentru depozitari diverse .

Accesul la proprietate se face din DN1A , in apropiere de Mega Image , fiind situata in zona centrala a localitatii Maneciu – Ungureni.

In zona se afla si alte case-vile , pensiuni , zona fiind foarte linistita si avand o priveliste deosebita catre Valea Teleajenului .

Vila propusa spre vanzare, ca si celelalte vile din zona, beneficiaza de toate utilitatile : apa curenta, canalizare , curent electric 240 w si 380 w , cablu TV si internet , drumuri asfaltate si iluminate.

Relieful comunei este variat şi se încadrează în zona Carpaţilor de Curbură, cu munţi semeţi în nord şi dealuri subcarpatice ale căror culmi prelungi cu orientare sudică străjuiesc terase şi platouri în trepte brăzdate de văi adânci. Altitudinea medie a localităţii este de 600 m în centrul de reşedinţă şi de 800 de m în staţiunea Cheia. Altitudinea creşte de la sud la nord, evoluând între 490 m la confluenţa Teleajenului cu Valea Mare şi de 1954m- vârful Ciucaş (masivul cel mai proeminent al munţilor comunei, al doilea ca înălţime din judeţul Prahova, după cel al Bucegilor). Culmile masivului Ciucaş sunt mărginite de abrupturi sălbatice şi o gamă variată de stânci izolate, respectiv Masivul Zăganu şi Tigăile. Tot cu o înălţime de peste 1800 m este şi vârful Gropşoarelor cu 1883 m. Între Teleajen şi Telejenel se înalţă micul masiv Clăbucet de 1460 m. Ca o continuare a acestor munţi, între văile Teleajenului şi Doftanei se răsfiră Munţii Grohotiş, cu înălţimi mai însemnate în Grohotiş (1767 m), Bobu Mare (1757 m), Babeşul (1684 m) şi Sântilie (1588 m). La est de Telejenel se întinde culmea Munţilor Tătaru, ce atinge înălţimea maximă în vârfurile Tătaru Mare (1476 m) şi Vârful lui Crai (1473 m) Morfologia solului este caracterizată print

Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 92000 euro . Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati.
Vizionarile la aceasta proprietate se pot face in zilele de weekend , cu exceptia cazurilor in care clientul chiar nu poate fi disponibil ( in acest caz putem programa si in cursul saptamanii in a doua parte a zilei ) .

Calitățile peisajului și aerului de munte au făcut să se dezvolte la Cheia, o stațiune montană, devenită cu timpul de interes național. Drumul de legătură cu Transilvania a constituit, și în vechime și astăzi, un motor de dezvoltarea tuturor activităților economice și sociale din zonă, contribuind la dinamizarea dezvoltării satelor.

Fiind zonă de munte, unde pădurile domină, pășunile alpine sunt deosebit de bogate , bogăția în ape curgătoare repezi a dus la existența a numeroase mori și pive pe Văile Teleajenului, Telejenelului, Stăncii, Mogoșului, Valea Berei.

Invitam agentiile imobiliare la colaborare unde garantam un comision de 2 % .
Comision Cumparator 0 %

Cuvinte cheie :

Oferte

Statistici oferte : 0  Oferte publicate pentru acest anunt

Trimite oferta ta!

Trebuie sa fi logat pentru a trimite oferte *

Pret

classiera loader